Ciclisme

Chaves guanya a Port Ainé i l’Ineos ja té el que volia en la Volta

El colombià ha atacat a set quilòmetres de l’arribada, l’equip britànic no s’ha immutat i ja té Adam Yates, Porte i Thomas dominant la general

L’escalador colombià Esteban Chaves ha donat la primera victòria en el World Tour al seu nou equip, el BikeExange, a Port Ainé, en la considerada etapa reina de la Volta a Catalunya. En una pujada final amb molt de vent Chaves, que ha atacat a set quilòmetres de l’arribada, ha estat l’únic capaç de trencar el domini de l’Ineos, que ha aconseguit situar tres dels seus corredors, Adam Yates –el líder–, Richie Porte i Geraint Thomas, en el podi provisional. Alejandro Valverde està salvant els mobles al Movistar i ha tornat a fer una bona etapa, que l’ha situat quart a la general, a 1:03 d’Adam Yates.

Entre els catalans Marc Soler (Movistar) ha tornat a quedar-se ben aviat en el port final i el seu company Antonio Perdre s’ha col·locat en l’escapada del dia, que no arribat gaire més enllà del port del Cantó, el segon del dia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)