Tennis taula

L’Asisa Borges Vall passa invicte a la segona eliminatòria de l’Europe Cup

El conjunt de Les Garrigues guanya els tres partits de la primera fase de grups que ha jugat a les seves instal·lacions

L’Asisa Borges Vall s’ha classificat brillantment i sense perdre cap enfrontament per a la segona fase de l’Europe Cup. El conjunt de Les Garrigues ha guanyat als seus tres rivals en el grup B que ha organitzat en les seves instal·lacions. En la jornada de divendres el Borges va guanyar per 3-0 al Marcozzi Cagliari italià, i va derrotar per 3-1 al UMMC-ELEM, rus, el rival més potent. Albert Vilardell va perdre un partit contra els russos, mentre que Joan Masip i Marc Duran van guanyar tots els partits que van disputar.

Aquest matí l’Asisa Borges Vall ha completat el seu bon inici en la competició europea amb una victòria per 3-0 contra el GDCS Juncal portuguès. Marc Duran ha guanyat per 3-0 el primer partit, mentre que Joan Masip i Albert Vilardell han perdut el primer set i després han remuntat per guanyarper 3-1, i aconseguir la victòria i la classificació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)