Més esport

Andy Schleck. CICLISME / TOUR DE FRANÇA

Líder del Tour de França

«Veig Contador més vulnerable que el 2009»

Alberto Contador
ASTANA
«La pujada a la Madeleine ha estat molt dura, sobretot l'endemà d'una jornada de descans» «He guanyat temps a alguns rivals, però Andy és la roda a seguir»
Luis León Sánchez
CAISSE D'EPARGNE
«A l'esprint no em quedaven forces per batre Casar»
Cadel Evans
BMC
«Diumenge vaig tenir un accident molt fort i n'estic
pagant les conseqüències» «Ho sento molt per l'equip i els companys per no tenir cap opció»
Samuel Sánchez
EUSKALTEL EUSKADI
«He patit molt quan han atacat Schleck i Contador al coll de la Madeleine»

El luxemburguès Andy Schleck no va amagar la seva alegria després de vestir-se de groc per primer cop en el Tour de França. «La veritat és que veig Alberto Contador més vulnerable que altres vegades. Espero que aquesta sensació es confirmi qualsevol dia», va explicar el ciclista del Saxo Bank. «Ara estic en un núvol. En el Tour ja he guanyat una etapa i ara tinc el jersei groc. Això és fantàstic», va afegir. El ciclista, segon en l'edició de l'any passat, va deixar molt clar quina serà la seva estratègia a partir d'ara: «Estic 40 segons per sobre de Contador i hi ha grans diferències amb la resta. Està clar que només tinc un rival a qui mirar.» En l'etapa de diumenge a Avoriaz, el jove luxemburguès va aconseguir deixar enrere Contador en un atac sec en alta muntanya per primer cop en la seva carrera.

Schleck no va amagar l'ambició que l'ha dut fins al lideratge. «Aquest ha estat un dia dramàtic per a Cadel Evans, però no per a mi. He fet un pas enorme, difícil al principi però que m'ha deixat en una situació perfecta», va declarar el ciclista en la roda de premsa posterior al lliurament dels trofeus. «L'altre dia vaig veure el mallot groc molt a prop, em van faltar uns segons. Ara que el tinc, hauré de defensar-lo i crec que tinc un equip excel·lent per fer-ho», va manifestar un ciclista que ja ha assegurat que lamenta la baixa del seu germà, Frank, però que no el trobarà a faltar en les etapes decisives.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)