Natació

La federació espanyola inclou Lidón Muñoz en la selecció pels Jocs

La nedadora del CN Sant Andreu havia obtingut la mínima olímpica en 100 m lliures a Amsterdam (54.33), abans que la cita olímpica s’hagués d’ajornar per la pandèmia

La Federació Espanyola de Natació ha decidit incloure la castellonenca Lidón Muñoz (CN Sant Andreu) en la llista de seleccionats pels Jocs Olímpics de Tòquio, tot i que no va poder aconseguir la mínima de participació en el campionat d’Espanya Open disputat la setmana passada a Sabadell. La direcció esportiva ha considerat donar per bo el seu registre de 54.33 en els 100 m lliures, aconseguit el desembre del 2019 a l’Amsterdam Swim Cup i que complia els requisits fixats per la federació abans que la cita olímpica s’hagués d’ajornar per la irrupció de la pandèmia. La setmana passada a Can Llong va acreditar 55.15 en les sèries matinals i 55.33 en la final.

Així, Lidón podrà afrontar amb més tranquil·litat l’europeu de Budapest (del 17 al 23 de maig), que és la tercera i última competició programada per aconseguir el bitllet pels Jocs. Anteriorment, per part catalana ja estaven seleccionats per a Tòquio: Mireia Belmonte (UCAM), en 800 i 1.500 m; Àfrica Zamorano (Sant Andreu), en 200 m esquena; Jessica Vall (Sant Andreu) i Marina García (CN Sabadell), en 200 m braça); i Joanllu Pons (CN Sant Andreu), en 400 m estils.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)