Atletisme

Ruth Chepngetich bat el rècord mundial de mitja marató amb 1h04:02

Ha superat en gairebé mig minut l’anterior plusmarca

La kenyana Ruth Chepngetich ha batut el rècord mundial de mitja marató a Istanbul amb un registre d’1h04:02 superant de gairebé mig minut l’anterior plusmarca. La campiona mundial de marató ha superat la marca d’1h04:31 que estava en poder de l’etíop Ababel Yeshanew des del 21 de febrer de 2020.

Aquesta és la tercera victòria en aquesta mitja marató d’Istanbul de Ruth Chepngetich, on ja va guanyar els anys 2017 i 2019. En aquesta ocasió la kenyana s’ha quedat al davant amb l’etíop Yalemzerf Yehualaw a meitat de la prova i després l’ha deixat enrere en els tres últims quilòmetres. Yalemzerf Yehualaw ha arribat segona amb 1h04:40 i la kenyana Hellen Obiri, dues vegades campiona mundial de 5.000 m, ha sigut tercera amb 1h04: 51 en la seva primera experiència en la mitja marató.

En la cursa masculina el kenyà Kibiwott Kandie volia intentar batre el seu propi rècord mundial (57:32), però s’ha quedat molt lluny i ha guanyat amb 59:35.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)