Ciclisme

El cul quadrat de Roglic

Ciclisme. L’eslovè del Jumbo és el primer líder de la volta al País Basc amb el triomf en la CRI; va haver d’esperar tres hores per tenir-la garantida

Primoz Roglic (Jumbo) és el primer líder de la volta al País Basc, amb el triomf en la contrarellotge inicial a Bilbao de 13,9 km. El campió eslovè havia sortit desè, a les 14.12 h. I Tadej Pogacar, l’últim a baixar la rampa, a les 17.13 h, va fer el cinquè millor temps a 28 segons. El campió del Tour millorava en 2 segons el registre del vencedor de les dues darreres edicions de la Vuelta i que va ser líder de la cursa francesa fins al penúltim dia (7:45). Rogla va acabar amb 17:17 i Pogacar amb 17:45, darrere de Brandon McNulty (UAE), que havia marcat el millor temps intermedi, i dos homes més del Jumbo, Jonas Vingegaard i Tobias Foss.

El vencedor de la Volta a Catalunya i un altre candidat a la general, Adam Yates (Ineos), és sisè en la general, empatat amb Pogacar. La cursa s’acaba dissabte i avui hi ha 155 km de Zalla a Sestao.

Ni Galván ni Márquez

El Kern Pharma, que va abandonar la Volta a Catalunya en la quarta etapa, va informar abans de la sortida que ni Kiko Galván ni Martí Márquez sortirien per indisposició, tot i haver donat negatiu en els PCR els darrers vuit dies. L’altre català que va participar en la Volta amb el conjunt navarrès i l’únic que competeix al País Basc, Roger Adrià, va ser 60è amb 18:35.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)