Golf

El Masters d’Augusta recupera l’esplendor a la primavera

Golf. Dustin Johnson defensa el títol en unes condicions molt diferents de les del novembre

Després de l’exhibició de Dustin Johnson en plena tardor, el Masters d’Augusta recupera cinc mesos després les seves dates primaverals tradicionals i amb una temperatura més càlida i seca el terreny de joc serà també més ràpid i dur. Amb aquestes condicions, Johnson difícilment podrà repetir les targetes de l’humit mes de novembre, que el van catapultar fins a establir un nou rècord de cops sota el par del camp (-20). Amb tot, el número 1 mundial tornarà a ser a partir de demà i fins diumenge un dels candidats a vestir-se la jaqueta verda, tot i que les seves últimes actuacions han estat lluny de les expectatives.

Sense Tiger Woods, que es recupera de l’accident de cotxe, entre els aspirants a prendre el relleu a Johnson hi ha els també nord-americans Jordan Spieth, flamant vencedor en el Valero Texas Open; Bryson DeChambeau, un dels millors colpejadors del circuit; Justin Thomas, guanyador del The Players i amb aspiracions d’accedir al primer lloc del rànquing; l’irlandès Rory McIlroy, o el basc Jon Rahm, que acaba de ser pare.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)