El campió Sabadell enllesteix els quarts de final de la copa en sis minuts

Goleja per 15-2 el CN Sant Feliu i passa a la semifinal

El vigent campió de la copa, l’Astralpool Sabadell, ha iniciat la defensa del títol golejant el CN Sant Feliu per 15-2 en el tercer partit de quarts de final. Un parcial de 5-0 en els primers sis minuts de partit ha enllestit la seva classificació per a la semifinal de demà. Al final del primer quart s’ha arribat amb un 6-1, però en el segon el Sant Feliu ha millorat en defensa i la seva portera ha començat a fer bones aturades. S’ha arribat al descans amb un 7-1 després d’un mínim parcial d’1-0.

En la segona meitat els dos equips han canviat la seva portera, el Sant Feliu d’entrada i el Sabadell en el tercer quart. Els gols han tornat i els parcials han tornat a ser clars per les sabadellenques amb un 6-1 en el tercer i un curt 2-0 en el quart. Judith Forca i Catharina Van der Sloot han estat les màximes golejadores del Sabadell amb quatre gols cada una.