Waterpolo

La final a vuit de la lliga de campions serà a Belgrad

La LEN anuncia la capital sèrbia com a seu de la fase final aquest any i dues temporades més després de la renúncia de Hannover

La final a vuit de la lliga de campions es disputarà aquesta temporada i els dos pròxims anys a Belgrad, segons ha anunciat avui la Lliga Europea de Natació (LEN). Inicialment, s’havia d’organitzar a Hannover, però la ciutat alemanya, vistes les restriccions que hi ha al seu país a causa de la Covid-19, ja fa un mes que va renunciar a ser l’amfitrió. El Zodiac CN Atlètic Barceloneta ja està classificat per a la final a vuit, tot i que la setmana vinent juga la tercera i última bombolla a Budapest per resoldre si ho farà com a primer, segon o tercer de grup. Els seus principals rivals seran el Brescia (el 20 d’abril) i el Ferencvàros (el 21).

La final a vuit es disputarà entre el 3 i el 5 de juny a la piscina interior del club Nou Belgrad, sense públic com en totes les competicions de la LEN, i tot els classificats ho seran per mèrits esportius. El Hannover, per tant, s’haurà de jugar la quarta plaça de grup, contra el Dinamo de Tiflis i el Jadran Herceg Novi. En l’altre grup, que juga l’última bombolla a Roma, els quatre primers són, per aquest ordre, el Pro Recco, el Jug Dubrovnik, l’Olympiacòs i el Marsella.

DESTACAT

El Zodiac CN Atlètic Barceloneta, que ja té plaça assegurada, es jugarà la setmana vinent la primera plaça de grup en l’última bombolla a Budapest
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)