Waterpolo

Víctor Gutiérrez denuncia insults homòfobs d’un rival del CN Sabadell

El boia del CN Terrassa diu que un jugador de l’equip contrari li va dir “maricón” durant el joc i al final del partit de lliga

Víctor Gutiérrez, jugador del CN Terrassa, ha denunciat a través de les xarxes socials que va rebre insults homòfobs d’un rival durant el partit de lliga de divisió d’honor que va jugar ahir a la tarda contra el CN Sabadell. El partit va acabar amb victòria terrassenca (16-14), amb dos gols del boia madrileny.

“Normalment sempre estic aquí per explicar-vos coses des d’un punt de vista positiu i fer un activisme constructiu, intentant sempre llançar un missatge que cal perdre la por a mostrar-se tal i com un és”, assenyala l’internacional espanyol a través d’un vídeo. Gutiérrez explica que va viure un “episodi d’homofòbia” perquè un jugador del CN Sabadell, de qui no va voler donar el seu nom, li va dir “maricón” durant el partit. “No he volgut donar-li importància perquè tots diem coses a 200 pulsacions de les que després ens penedim. Però al final del partit jo no he volgut donar-li la mà per això que m’havia dit i m’ha tornat a cridar maricón”, subratlla. “Ho ha escoltat la grada, algun company meu i estic bastant afectat. Estic orgullós de ser qui sóc, de ser homosexual, gai, maricón, que per a mi no és un insult, però m’ha tocat la fibra”, afegeix el boia del CN Terrassa, que recorda, entre llàgrimes, haver viscut altres episodis similars, però que mai els va voler denunciar perquè preferia “llançar un missatge conciliador”. “Però no vull deixar-ho passar més”, assegura Gutiérrez, que aposta per la “tolerància zero” amb aquest tipus de comportaments i que si es torna a callar faria “un flac favor” al waterpolo, a l’esport i als seus ideals.

Gutiérrez, que insisteix està “orgullós” de la seva condició, diu que va explicar l’incident als àrbitres, però com que no van escoltar res no ho poden incloure en l’acta. Tot i això, assegura que ara “la pilota està una mica en mans de la Federació Espanyola de Natació”. “Em faria moltíssima ràbia que la federació mirés a una altra banda i no prengués cartes en l’assumpte”, afegeix.

“Volia llançar un missatge als que em puguin estar escoltant, que ni un comentari ni un insult ni cent us fiquin la por al cos. Que no val la pena viure darrere de la careta ni un segon, que la vida és meravellosa i cada un ha de mostrés tal com és amb orgull, perquè així som”, sentencia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)