Ciclisme

Triomf de Jofre Cullell al Tirol, en la seva posada a punt per a la copa del món

Albstadt és la primera cita del calendari, el segon cap de setmana de maig

“És una llàstima no córrer la setmana que ve, ens anava molt bé per seguir sumant competició de qualitat, però seguirem treballant dur amb l’objectiu de les primeres copes del món al maig.” És la reflexió de Jofre Cullell (Primaflor-Mondraker-XSauce) sobre la cancel·lació de la cursa que havia de fer a Heubach (Alemanya) i que suposava la segona del seu bloc de preparació per a les copes del món, en què correrà en la categoria elit amb permís de la UCI per sumar els punts que li permetin classificar-se per als Jocs. Albstadt és la primera cita del calendari, el segon cap de setmana de maig.

Cullell (1999), en l’últim any de la categoria sub-23, va guanyar a Haiming (Àustria) la cursa de la seva categoria després d’escapar-se amb el campió d’Europa Joel Roth entre altres candidats al triomf, a qui va anar deixant enrere.

“Les primeres voltes se m’han fet dures, m’ha costat perquè venia de dues o tres setmanes entrenant fort i sense competir. He sabut patir i a poc a poc trobar millors sensacions” explica el que pot convertir-se en el relleu de Josep Antoni Hermida en una cita olímpica, després que el cerdà acudís als Jocs durant cinc edicions de manera ininterrompuda, des de Sydney fins a Rio amb la plata a Atenes com a punt àlgid.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)