Tennis

La marató de Ramos

Tennis. Doblega picant pedra el danès de 17 anys Rune en tres hores, en el debut en el Barcelona Open Banc Sabadell

Albert Ramos (46è) va seguir la tònica del curs d’haver de jugar partits a tres sets i va derrotar el danès de 17 anys procedent de la prèvia Holger Vitus Nodskov Rune (323è) per 6-7 (2), 6-1 i 7-6 (2) –3 hores i 11 minuts– en la primera eliminatòria del Barcelona Open Banc Sabadell. El mataroní, molt espès en el primer parcial, superant la vintena d’errors –sobretot amb el cop de revés–, es va haver d’arromangar davant d’un rival rocós i ràpid que també va exhibir talent en les deixades. Rune, que havia perdut contra Ramos també en tres sets a Córdoba (Argentina) enguany, va igualar break en contra tant en el primer acte com en el tercer forçant el tie-break. Ramos jugarà els setzens contra el francès Adrian Mannarino (17), que també és esquerrà. S’han enfrontat en set ocasions, amb quatre victòries per al barceloní en terra batuda i tres per al francès en pista ràpida. El partit del mataroní no ha estat el més llarg del dia. Paral·lelament, a la pista Manuel Santana, l’australià Jordan Thompson va vèncer el veterà Richard Gasquet en 3 hores i 17 minuts.

Malgrat la precocitat de Rune, el tennista més jove del quadre és, també amb 17 anys, el murcià convidat per l’organització Carlos Alcaraz (119è), que va oferir detalls de qualitat malgrat claudicar davant de l’experiència del nord-americà Francis Tiafoe: 6-4 i 7-6 (2). Es va posar amb 4-1 a davant en el segon set combinant profunditat i angles amb deixades, però no va tenir esma per rematar la feina.

En contraposició, Feli López –39 anys i 61è de l’ATP– va completar contra l’italià de 19 anys convidat per l’organització Lorenzo Musetti (87è) la seva vintena aparició a Barcelona afermant encara més el rècord. El de Toledo va caure per 6-4 i 6-3.

Respecte dels caps de sèrie que van debutar ahir en setzens de final, el belga Goffin (8) es va desfer del francès Herbert: 6-2 i 6-4. Bautista (5) va eliminar Andújar (6-4, 6-0); Shapovalov (7) va batre Chardy (6-3, 7-5) i la jove estrella italiana Sinner (11) va superar el bielorús Egor Gerasimov per 6-3 i 6-2. Avui entra en acció Nadal (1) contra el bielorús Ivashka.

Granollers cau en dobles

El català Marcel Granollers i l’argentí Horacio Zeballos (2) van perdre en el debut contra l’alemany Kevin Krawietz i el romanès Horia Tecau: 7-6 (4) i 7-6 (3). Granollers buscava el seu primer títol després d’haver perdut la final del 2012 amb Marc López i la del 2016 amb l’uruguaià Pablo Cuevas.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)