L’Atlètic Barceloneta tanca la fase de grups amb un triomf contra el Jadran Herceg Novi (13-11)

L’equip mariner ha marcat diferències des del primer quart (5-2) i han destacat els cinc gols d’Álvaro Granados

El Zodiac CN Atlètic Barceloneta ha complert l’expedient en l’últim partit de la fase de grups amb una victòria contra el jove Jadran Herceg Novi (13-11). L’equip mariner ha marcat diferències en el primer quart (5-2, 3-3, 3-3 i 2-3) i l’ha sabut gestionar fins al final. Els gols de l’Atlètic Barceloneta se’ls han repartit: Álvaro Granados (5), Felipe Perrone (3), Mike Bodegas (2), Martin Famera, Alberto Munárriz i Milan Aleksic. Si no hi ha una sorpresa majúscula en el partit entre el Ferencvàros i el Dinamo Tbilisi (16.30 h), el conjunt català ocuparà el segon lloc de grup i quedarà emparellat amb l’Olympiacòs en els quarts de final de la final a vuit de Belgrad.

L’equip mariner ha començat amb molta efectivitat. Un toc de qualitat de Mike Bodegas des de la boia ha obert el foc i, tot i la rèplica de Nikola Brkic en superioritat, el conjunt barceloní ha pres la iniciativa amb cinc gols en cinc minuts de joc. Álvaro Granados, de penal, Felipe Perrone, rubricant un contraatac amb una vaselina, Martin Famera, des de la boia en una acció d’home de més, i el mateix Perrone, des de l’exterior, han anotat els cinc gols. Abans, Kanstantsin Averca, també de penal, havia marcat el 5-2 amb què es va tancar el primer quart. Els tres gols de diferència han continuat en el segon quart, en què el jove conjunt montenegrí ha mantingut el ritme en l’intercanvi de cops. Alberto Munárriz i dos més de Granados han estat els autors de les dianes catalanes (8-5).

Després de la represa, l’Herceg Novi ha tret molt profit de les superioritats i s’ha col·locat en dues ocasions a un sol gol de l’Atlètic Barceloneta (8-7 i 9-8). Dos contraatacs culminats per Perrone i Granados després de dues assistències espectaculars de Dani López Pinedo han estroncat la remuntada rival i han deixat l’avantatge igual que al principi (11-8). En el tram final, Chus Martín ha donat minuts de joc a Joao Coimbra a la porteria. Els últims gols mariners han estat per a Milan Aleksic i Mike Bodegas.