Handbol

Mortensen rep l’alta mèdica i entra en la convocatòria pel partit del Barça a Villa de Aranda

L’extrem danès torna a estar a disposició de Xavi Pascual 169 dies després i d’haver passat per la sala d’operacions per un trencament del menisc extern del genoll esquerre

La presència de Casper Mortensen és la principal novetat en la convocatòria de Xavi Pascual pel partit de la lliga Asobal que el Barça ha de jugar demà (16 h) contra el el Blasgón/Bodegas Ceres Villa de Aranda. L’extrem danès, intervingut el 5 de novembre d’un trencament del menisc extern del genoll esquerre, ja ha rebut l’alta mèdica i podrà estar a disposició del tècnic blaugrana 169 dies després per afrontar el tram final de la temporada. “Estic content de tornar a la pista i de tornar a entrenar-me amb els meus companys. Vull agrair el suport que m’ha donat el club en tot moment, en especial en Guti [el metge] i en Pasqui [l’entrenador]. He treballat molt per arribar a aquest moment. Ara estic molt feliç i espero guanyar la Champions en el que resta de temporada”, ha comentat el jugador després de l’entrenament.

Mortensen es va lesionar el 31 d’octubre a la pista del Dicsa Modular Cisne, i pocs dies després va ser intervingut. Uns mesos abans ja s’havia recuperat d’una altra greu lesió de genoll que s’havia produït en el mundial 2019 amb la seva selecció, que el va mantenir un any de baixa. Un cop recuperat d’aquella primera lesió, Mortensen va iniciar aquesta temporada amb normalitat amb l’equip, va arribar a disputar 13 partits i va marcar 48 gols fins al moment de la lesió.

El danès entra en la convocatòria en el lloc d’Aron Pálmarsson, que tal com ha explicat Xavi Pascual en la prèvia del partit té permís del club per ser aquests dies a Islàndia per motius personals. Tampoc viatja Mamadou Diocou, que no s’ha pogut recuperar d’un cop que va rebre en l’últim partit. El Barça ja es va assegurar matemàticament el títol de lliga dilluns, a sis jornades per al final del campionat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)