Tennis

Tsitsipas torna a la final del Barcelona Open Banc Sabadell tres anys després

El grec ha sigut superior a l’italià Sinner i l’ha guanyat per un doble 6-3

Stefanos Tsitsipas jugarà demà la seva segona final del Barcelona Open Banc Sabadell després de superar en la semifinal a l’italià Jannik Sinner (11) per un doble 6-3. El segon favorit tornarà a lluitar pel títol tres anys després, ja que va perdre la final del 2018 contra Rafael Nadal. El seu rival sortirà de la segona semifinal que disputen aquesta tarda (16 h) Rafael Nadal i Pablo Carreño.

Stefanos Tsitsipas i Jannik Sinner han estat a un alt nivell en el primer set i han disposat de boles per trencar el servei del seu rival i avançar-se en el marcador. L’únic break ha arribat en el vuitè joc quan Stefanos Tsitsipas s’ha situat amb un 5-3 i ha sentenciat el primer set en el següent joc. En la segona màniga Jannik Sinner ha tingut dues boles de trencament en el quart joc, però les ha desaprofitat. Ho ha notat en el següent joc i el grec ha aconseguit el trencament de servei (3-2) i ha encaminat el partit al seu favor. Stefanos Tsitsipas s’ha mostrat superior i amb un nou break en el novè joc s’ha emportat la victòria i la classificació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)