Tennis taula

Dvorak queda eliminada del preolímpic europeu en el primer partit de la tercera fase

La mataronina ha perdut contra la lituana Paskauskiene per 2-4. En la categoria masculina Robles anirà a Tòquio

Gàlia Dvorak ha quedat eliminada del preolímpic europeu en el primer partit de la tercera fase. La mataronina que juga en el Tramuntana de Figueres ha perdut contra la lituana Ruta Paskauskiene per 2-4 (11-5, 10-12, 9-11, 11-8, 11-5 i 4-11). Gàlia Dvorak haurà d’esperar ara a les places per rànquing per veure si pot anar als Jocs Olímpics de Tòquio.

La mataronina ha començat bé i s’ha imposat en el primer joc, però després ha fet un joc irregular i la seva rival s’ha posat per davant en el marcador. En algunes fases del partit la mataronina s’ha descentrat i ha perdut molts punts consecutius, fins acabat perdent i quedar eliminada.

La seva companya en l’equip estatal Maria Xiao ha entrat directament en la segona eliminatòria d’aquesta tercera fase. En la semifinal del quadre gran de la segona fase masculina l’andalús Álvaro Robles ha aconseguit la classificació olímpica al guanyar al rus Vladimir Sidorenko per un ajustat 4-3 i després de salvar cinc boles de partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)