El Bordils cedeix en els minuts finals a Màlaga (20-16)

L’exhibició defensiva dels de Pau Campos i les aturades de David Mach no són suficients

La permanència es complica per al Bordils amb la derrota d’aquesta tarda a la pista del Màlaga (20-16), el líder del grup. Tot i la derrota l’equip de Pau Campos ha fet un dels seus millors partits fora de casa, sobretot en defensa i de la mà de David Mach, que ha fet una monumental exhibició sota els pals. Després de manar en el marcador i en el ritme del partit un penal fallat a 8 minuts del final amb rebot inclòs per Pep Reixach (15-15) ha servit de punt d’inflexió per als jugadors locals, que en els minuts finals han trobat les solucions ofensives per trencar l’entremat del Bordils, que ha pressionat sense èxit en els tres últims minuts.

El jove Pablo Fernández (6 gols) ha estat letal en el segon temps. Bañeras i Ferran Pou, amb 4 gols, han estat els màxims golejadors del Bordils.