Ciclisme

Pogacar conquereix el seu primer ‘monument’ a la Lieja-Bastogne-Lieja

L’eslovè estrena el palmarès de clàssiques sorprenent en l’esprint dels favorits el campió del món, Julien Alaphilippe

El jove vencedor del Tour del 2020 Tadej Pogacar (UAE) continua engrandint la seva llegenda i aquesta tarda ha conquerit el seu primer monument del ciclisme mundial, la duríssima Lieja-Bastogne-Lieja (259,1 km), que tanca el calendari de les clàssiques de primavera. L’eslovè ha sorprès en l’esprint dels favorits a ciclistes més ràpids que ell, com el campió del món Julian Alaphillippe (Deceuninck), el francès David Gaudu (Groupama) o el veterà Alejandro Valverde (Movistar).

La prova s’ha trencat en la cota de Forges on la selecció de favorits s’ha reduït a 12 ciclistes després de l’actitud agressiva dels Ineos, amb Carapaz al capdavant. L’equatorià ha començat amb 20 segons la pujada de Roche-aux-Faucons però en el descens s’ha format el grup bo amb Pogacar, Alaphilippe i companyia. L’eslovè es va perdre dimecres la Fletxa Valona per culpa d’un positiu en el cos tècnic del seu equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)