Handbol

El KH-7 Granollers jugarà contra l’Elx en el quarts de final de la copa

Es disputarà del 21 al 23 de maig a Gran Canaria i el tècnic Robert Cuesta diu que és una eliminatòria molt atractiva

El KH-7 Granollers jugarà contra l’Elx Visitelche.com en els quarts de final de la copa segons ha determinat el sorteig. Aquesta fase final es disputarà del 21 al 23 de maig a Gran Canaria. Els horaris encara no estan decidits. L’entrenador de l’equip granollerí Robert Cuesta ha fet una valoració del rival després del sorteig: “Som dos equips que ens coneixem moltíssim, aquesta serà la cinquena vegada que juguem contra ells en aquesta temporada, les hem tingut en la fase inicial de la lliga i en la competició europea, per tant el nivell de coneixement que tenim els dos equips de l’altre es molt alta i serà una eliminatòria molt dura i molt atractiva.”

En la mateixa part del quadre en que està el KH-7 Granollers, l’altre partit de quarts de final enfrontarà al Ricón Fertilidad Málaga –actual campió–, i al Super Amara Bera Bera. Els altres dos quarts de final els jugaran l’Atlético Guardès i el Liberbank Gijón, i el Rocasa Gran Canaria, el conjunt amfitrió, i l’Aula Valladolid.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)