Hoquei sobre herba

El Junior accedeix a la final de lliga després de superar el Complutense per un ajustat 2-1

Mariona San José (26’) i Laia Vidosa (58’) han estat les golejadores de l’equip de Sant Cugat després de dos penals córner

El Junior ha superat la Complutense per un ajustat 2-1 i s’ha guanyat amb tot mereixement l’accés a la final de lliga contra el Club de Campo, demà a Can Salas (10.30 h). L’equip santcugatenc, segon a la fase regular, ja es va imposar a l’equip madrileny en la final de copa, el mes de desembre a Beteró (València).

En el primer quart no hi hagut oportunitats de gol. Els dos equips han saltat al terreny de joc amb molt de respecte i no han trobat espais en l’àrea rival. El segon quart ha estat més mogut. El Junior ha colpejat primer gràcies a un penal córner ben executat per Mariona San José (26’). La Complutense, que no ha aprofitat un altre penal córner, ha respost en els últims instants abans del descans, amb Berta Agulló culminant una bona internada de Laura Bruguera (34’).

Després de la represa, el conjunt de Marcel Malgosa ha disposat d’un altre penal córner, però no l’han pogut convertir i en el contraatac posterior a punt han estat d’encaixar el segon gol. El Junior, amb més velocitat buscava el joc associatiu, però el rival estava molt ben ordenat en defensa. El conjunt de Sant Cugat ha obtingut el premi a la seva insistència en el quart penal córner. No l’han pogut convertir de manera directa, però després d’una primera rematada, aturada per la portera, han pogut veure porteria gràcies a Laia Vidosa (58’). Encara restaven 12 minuts de joc, però el Junior ha sabut gestionar el seu avantatge fins al final.