Ciclisme

Victòries a l’esprint en el 15è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona

Victor Koretzky (KMC Orbea) i Rocío del Alba (BH Temple Cafès) guanyen al darrer instant

La Super Cup Massi era la darrera cursa de primer nivell en la prèvia de l’inici de la copa del món a Albstadt i, el 15è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona (UCI C1) serveix per veure en quin moment de forma estan alguns dels millors especialistes de l’especialitat olímpica. Victor Koretzky (KMC Orbea) i Rocío del Alba (BH Temple Cafès) són els vencedors de a cursa, resolta a l’esprint i amb Jofre Cullell (Primaflor Mondraker XSauce) quart i millor sub-23 i Txell Figueras (MMR) cinquena.

Koretzky, número tres del rànquing mundial, superava l’especialista en ciclocròs Daan Soete (Hens Maes CX Team). Els dos s’havien distanciat de la resta i Jofre Cullell, en solitari, mirava d’atrapar-los i acabava acusant l’esforç perquè el campió de Bèlgica Jens Schuermans (Scott Creuse Oxygene) el superava en la darrera volta i li treia el lloc al podi, entrant a 1:04 dels dos primers i amb mig minut respecte el corredor de Santa Coloma de Farners.

En la cursa femenina, Rocío havia superat Rebecca McConnell (Primaflor Mondraker XSauce) en la lluita pel triomf i la francesa sub-23 Isaure Medde (Scott Creuse Oxygene) a l’holandesa Sophie Von Benwordst-Wallrabe (JB Brunex Superior Factory Racing) en la lluita pel tercer lloc que Figueras havia ocupat.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)