Ciclisme

Més de 250 participants en la Copa Catalunya Infantil BTT de Sant Gregori

La cita proclamava els campions gironins de les categories de promoció

La segona prova de la Copa Catalunya Infantil BTT, a Sant Gregori, s’ha fet amb 260 participants en una cita que proclamava els campions gironins de les categories de promoció.

Els títols són per a Marc Pujol (CC Baix Ter) i Kira Galí (CC Vilajuïga) en Infantil, Martí Comas (Sant Gregori i El Llémena) i Martina Pellicer (CC Baix Ter) Aleví, Guillem Garcia (Club Ciclista Olot Infantil) i Cesca Comas (Sant Gregori i El Llémena) Principiant, Martí Garcia (Club Infantil Ciclista Olot), Lena Cos (Club BTT Fornells) Benjamí i Pol Rosillo (CC Vilajuïga) i Ona Reixach (Sant Gregori i El Llémena) Pre-benjamí.

Els vencedors de les curses van ser Seff Van Kerckhove (Montbike Montbrió) i Laia Galbany (UC Les Franqueses) Infantil, Martí Comas (Sant Gregori i El Llémena) i Laia Rodríguez (La Torreta Bike) Aleví, Marc Dantí (Jufré Vic-ETB) i Berta Montero (Montbike Montbrió) Principiant, Marc Alejo (Club Peña Ciclista Juanito) i Noemí Faro (Biketrial Torredembarra) Benjamí i Pol Rosillo (CC Vilajuïga) i Ona Reixach (Sant Gregori i El Llémena) Pre-benjamí.

La pluja de les hores prèvies a la cita obligava els organitzadors a canviar els recorreguts de les dues categories més petites. La tercera cita de la Copa Catalunya Infantil BTT és a Vic aquest diumenge que ve.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)