Tennis

Badosa remunta contra Sevastova i ja és als quarts del WTA 1.000 de Madrid

Paula Badosa (62a de la WTA)) ha serrat les dents i ha remuntat aquest vespre en els vuitens de final del WTA 1.000 de Madrid davant de la letona Anastasia Sevastova (54a) –6-7 (0), 7-6 (3) i 6-0 en dues hores i 35 minuts– completant un dels triomfs més importants de la seva carrera. Badosa s’ha refet físicament quan semblava extenuada i havia pres mal a la cama davant d’una rival molt rocosa que l’ha obligat a un gran desgast. La catalana ha tancat el partit pletòrica, demostrant la seva evolució física i mental. La seva rival en els quarts serà la suïssa Belinda Bencic (11a de la WTA i 8a favorita).

La catalana ha malbaratat dues pilotes de set en el segon parcial amb servei i 5-4 que semblaven fatals però ha encaixat bé el cop enmig de l’abisme. En el segon acte, ha trencat tres cops de manera estèril el servei de la rival però també ha cedir tres vegades el seu. En el tie-break, però, ha estat superior, amb diversos cops guanyadors de revés i una gran determinació. El tercer parcial ha arrencat esquerp però Badosa l’ha aplanat ben impulsada per la dinàmica positiva. La de Begur ha hagut de salvar dues pilotes de trencament en el primer joc i després ha signat tres breaks consecutius en el segon, el quart i el sisè joc (6-0).