Tennis

Ramos és, amb 16, el jugador del 2021 amb més triomfs en terra

Tennis. El títol a Estoril permet al mataroní ascendir 18 llocs en el rànquing de l’any (16è)

Albert Ramos està completant una gran temporada tant en la gira americana com en l’europea de terra batuda i acumula setze triomfs, més que cap altre jugador en el circuit ATP. El mataroní, que ha perdut cinc partits dels vint-i-un que ha jugat en la superfície, va guanyar diumenge a Estoril contra el britànic Cameron Norrie el tercer títol de la seva carrera en un duel sempre enrevessat d’esquerrans. Els punts sumats l’han enlairat nou posicions en el rànquing ATP (39è) i l’han ressituat (+18) com el setzè millor jugador del curs en el rànquing net de l’any denominat cursa individual, que determina a final de curs els vuit jugadors que disputen la copa Masters. Acumula un títol en dues finals i dues places més de semifinalista. En pista dura, el seu balanç és d’un triomf i tres derrotes (17-8 en el global del curs en totes les superfícies).

Aquesta setmana, Ramos afronta el Masters 1.000 de Madrid. Debutarà avui davant del nord-americà Taylor Fritz, contra el qual ha perdut en els dos partits precedents, però sobre pista dura.

Triomfs sobre terra 2021
1r. Albert Ramos 16
2n. Pablo Carreño 9
2n. Federico Delbonis 9
2n. Stéfanos Tsitsipas 9
5è. Facundo Bagnis 8
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)