El Granollers suma la setena victòria consecutiva a la Nava de la Asunción (24-32)

La gran actuació de Pol Sastre, amb 15 aturades i un 39% d’encert, han impulsat els contraatacs del conjunt vallesà

El Fraikin BM Granollers ha superat amb autoritat el Nava de la Asunción (24-32) i amb set victòries consecutives es referma en les places europees, en el quart lloc de l’Asobal. El treball defensiu, amb un Pol Sastre molt inspirat sota els pals (15 aturades i un 39% d’encert), han permès que el conjunt vallesà sentencii el seu rival a còpia de contraatacs.

El conjunt granollerí ha pres la iniciativa amb un parell de contraatacs de Sergi Franco i, amb bones intervencions de Pol Sastre i l’encert d’Antonio García, ha mantingut la renda en l’intercanvi de cops durant el primer quart d’hora (9-11). Una sèrie d’imprecisions, amb faltes en atac i pèrdues de pilota, han permès que la Nava de la Asunción capgirés el resultat (12-11). Antonio Rama ha demanat temps mort i després de l’esbroncada i de la tornada a pista del lateral de la Llagosta el Granollers ha reaccionat i amb un parcial d’1-5 ha pogut arribar al descans amb tres gols d’avantatge (13-16).

La posada en escena de la segona meitat ha estat determinant. Dues exclusions locals i les recuperacions de pilota han impulsat una nova embranzida al Granollers, que amb un altre parcial d’1-5 ha obert l’escletxa fins als 8 gols (14-22), amb tres dianes de Mamadou Gassama. Amb tot, el conjunt castellà no s’ha donat per vençut i ha retallat diferències (22-26). En els moments més complicats per als vallesans, però, ha tornat a aparèixer Sastre, que amb les seves intervencions ha frustrat la remuntada castellana i ha tornat a impulsar al seu equip fins a la renda final de 8 gols (24-32). En atac han destacat les sis dianes d’Antonio García, seguit per les quatre d’Esteban Salinas i Edgar Pérez, tot i que els gols han estat molt repartits.