Ciclisme

Marc Soler: “Aquest Giro serà un punt d’inflexió”

El vilanoví admet que l’actuació a Itàlia marcarà els seus futurs objectius en el Movistar

El ciclista de Vilanova Marc Soler (27 anys) afronta a partir de demà el seu primer Giro d’Itàlia i ho fa com a líder d’uns grans equips del pilot, el Movistar, després d’unes quantes grans voltes treballant per als seus companys. El català assumeix la realitat en declaracions als mitjans: “Aquest Giro serà un punt d’inflexió per saber si puc estar realment en una gran volta com a líder d’un equip i disputar la general o m’haig de dedicar a ajudar i buscar etapes.”

Soler arriba a Torí, on comença demà la prova, després d’una bona actuació a Romandia –una etapa i quart a la general– però la competència serà aquesta vegada enorme. “Vinc amb molta il·lusió i amb ganes de veure fins on puc arribar abans de marcar-me altres metes. En una gran carrera ho has de medir tot, la idea és estar al davant amb els millors.” La primera etapa és una contrarellotge planera de 8,6 km. Primer objectiu, perdre poc temps.

La llista de favorits per a la general la lidera el colombià Egan Bernal (Ineos), que en la tercera setmana, en les grans etapes alpines, pot marcar grans diferències. També s’han proposat lluitar per la general Aleksandr Vlasov (Astana), Mikel Landa (Bahrain), João Almeida (Deceuninck), Hugh Carthy (EF), Dan Martin (Israel), George Bennett (Jumbo), Simon Yates (BikeExange) i Jai Hindley (DSM).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)