Vela

Xammar guanya la plata en l’europeu de 470

Vela. El barceloní i el gallec Rodríguez revaliden el segon lloc del 2019. Un fora de línia deixa sense podi Mas i la canària Cantero, quartes

Jordi Xammar i Nicolás Rodríguez van guanyar la medalla de plata del campionat d’Europa de la classe 470 que s’ha disputat a Vilamoura (Portugal), i van revalidar el segon lloc que ja havien aconseguit l’any 2019. En la Medal Race el barceloní i el gallec van ser cinquens i van mantenir el segon lloc que tenien abans de començar la regata, amb 64 punts. El títol europeu va ser per als francesos Kevin Peponnet i Jeremie Mion amb 57 punts.

En la categoria femenina la barcelonina Sílvia Mas i la canària Patricia Cantero es van quedar sense pujar al podi, tot i el gran campionat que van fer, essent molts dies líders. Anaven segones en la general abans de la regata, però un fora de línia en la sortida de la Medal Race va deixar les actuals campiones mundials sense medalla i van ser quartes amb 70 punts. El títol va ser per a les franceses Camille Lecointre i Aliose Retornaz, que també van guanyar la regata definitiva i van sumar 40 punts. La tercera plaça de podi va ser per a les suïsses Linda Fahrini i Maja Siegenthaler amb 63 punts, set menys que la barcelonina i la canària.