Futbol sala

L’Industrias brilla a la pista de l’Inter i guanya per 0-3

En els dos últims minuts Álvarez ha marcat dos gols a porta buida quan els locals atacaven amb cinc jugadors

L’Industras Santa Coloma ha fet un gran partit a la pista de l’Inter i s’ha imposat per 0-3. Els colomencs han brillant en atac, en defensa i a la porteria, i han sumat uns punts molt valuosos en la seva lluita per classificar-se pel play-off. A més han donat un avís als madrilenys que tornaran a ser els sues rivals en la semifinal de la copa del rei que es jugarà el cap de setmana vinent en el Pavelló Nou de Santa Coloma.

Bermusell ha marcat el 0-1 en el segon minut de partit i els homes de Javi Rodríguez han sabut mantenir aquest marcador molts minuts. Han tornat a tenir ocasions per ampliar el seu avantatge, sobretot Cardona, però també han patit en defensa i el porter Borja ha fet aturades de mèrit. En els darrers minuts l’Inter ha atacat de cinc, i el capità Álvarez ha estat espectacular recuperant dues pilotes i marcant dos gols a porteria buida.