Handbol

El Bordils repeteix triomf al Blanc i Verd i es resisteix a baixar (28-20)

El Bordils ha sumat el segon triomf seguit al Blanc i Verd contra el Trapagaran, que ja havia baixat tot i tenir els mateixos punts que l’equip del Gironès, que dijous recupera el duel ajornat amb l’Amenabar Zarautz i que endarrereix el descens fins com a mínim aquest diumenge si el Teucro suma com a mínim un punt contra el proper rival de l’equip de Pau Campos (12 h). El Bordils té ara 8 punts i com a molt pot acabar amb 16 i els gallecs (15) li tenen l’average particular guanyat.

Les aturades d’Adrià Batlle a l’inici han donat confiança a l’atac bordilenc. Jairo Montes era el cinquè jugador en marcar (5-2) i el primer que repetia (6-4) després d’uns mals replegaments que el conjunt viscaí no perdonava. El 8-4 de Moreno feia demanar temps a l’entrenador visitant, que no impedia el parcial de 5-0 (11-4) i després d’un intercanvi i una desqualificació al Trapagaran Pep Reixach tancava el marcador a la primera meitat (14-8).

Montes, Batlle a la porteria i Pep Reixach per partida doble lideraven l’inici de la segona meitat (17-8). El Trapagaran fallava un penal després d’un 1-4 (18-11) però amb un més ajustava el resultat (18-12) i de nou Batlle aturant un contraatac salvava el Bordilsi Montemayor aturava la sequera amb dos gols seguits (20-13) i Pep Reixach de penal amb rosca tornava a ampliar la diferència (21-13). Palahí i Moreno per partida doble deixaven el partit resolt (24-14) a 15:38 (temps mort visitant).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)