El Sarrià es manté ferm

Handbol. Triomf treballat del conjunt sarrianenc, el primer que supera el Zamora en la segona fase, per mantenir-se tercer i allunyar-se del descens

UE Sarrià 25 Zamora 23

UNIÓ ESPORTIVA SARRIÀ:Pórtulas (2), Fina, Segarra (3), Toro, Martí Arnau, Pere Arnau (2), Ballester (1), Font, Moreno, Rovira (3), Lozano (4), Pep Arnau, Serrano (4), Torres (3), Teixidor (3) i Vicente.BM ZAMORA RUTAS DEL VINO:Lautaro, Aravena (2), Ruiz, Cubilas, Sánchez (1), De la Fuente, Hortos (7), Miguel García, Maide, Pérez, Guillermo García (3), Horcajada (4), González, Guarido, Sarasola (2) i Samudio (4).PARCIALS:3-1, 5-2, 7-5, 10-7, 14-7, 15-11; 17-12, 18-15, 21-17, 21-21, 22-22 I 25-23.ÀRBITRES:Gabriel López Martos i Pedro Cubas Martínez. Dos minuts a Segarra, Pere Arnau i Ballester, i a Pérez, Horcajada i Samudio.

El Sarrià és el primer que guanya el Zamora en aquesta segona fase de la lliga, una victòria molt treballada perquè del 14-7 a la primera meitat es va passar a un empat a 21. L’equip de Salva Puig suma el quart triomf en els últims cinc partits, el tercer seguit com a local, amb què evita veure’s involucrat en la zona més compromesa de la classificació.

“Hem fet 25 minuts molt bons, dels millors d’aquest equip, però el 14-7 era irreal: sabíem que tornarien, pel seu joc ràpid i dinàmic. Però hem mantingut la calma”, remarcava Salva Puig, que recordava l’experiència adquirida pel seu equip des de la temporada passada en finals ajustats.

Toro a la porteria i Segarra amb tres gols al contraatac (2-0 i 6-3) van donar la iniciativa al Sarrià, que amb el tercer gol seguit de Serrano va establir la màxima (14-7). L’exclusió de Pere Arnau abans del descans va donar aire als castellans, que van lligar un 0-4 al final de la primera meitat tancada per Lozano in extremis (15-11) després de l’exclusió de Segarra. La inferioritat i dos penals fallats a l’inici de la segona meitat –Pere Arnau i Lozano– van permetre als visitants entrar al partit, primer amb un intercanvi (19-15 Serrano) i després amb un altre 0-4 posterior al 21-17 de Teixidor. Guillem Torres i Ballester assistit per Pere Arnau van acudir al rescat (23-22) i una aturada de Moreno i Arnau Rovira (24-22) van deixar el tercer penal aturat per Lautaro –a Nitu Pórtulas– per a l’estadística.