Ciclisme

Tim Merlier (Alpecin Fenix) s’apunta el primer esprint del Giro

Tim Merlier (Alpecin Fenix) és el vencedor de la segona etapa del Giro, de 179 quilòmetres amb final a Novara. Era la primera en línia després de la contrarellotge inicial i s’ha resolt en un esprint en què l’ex-campió belga i debutant en la cursa superava Giacomo Nizzolo (Qhubeka-Assos), Elia Viviani (Cofidis) i Dylan Groenewegen (Jumbo-Visma) fent valer la seva millor col·locació en els darrers metres en què Fernando Gaviria (UAE) es veia afectat pels moviments dels candidats al triomf i veia com un company seu l’acabava tancant.

Marc Soler (Movistar) ha entrat dinovè i Filippo Ganna (Ineos) segueix liderant la general. El vencedor dissabte ha bonificat 3 segons en un esprint intermedi en què Remco Evenepoel (Deceuninck) se n’enduia 2, deixant clares les seves intencions.

“Sabia que hi havia una rotonda i era important estar ben posicionat. N’he sortit bé i m’han posat en una posició perfecta” diu Merlier.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)