Esports de muntanya

Eduard Hernández i Núria Gil, campions de Catalunya a Berga

El Memorial Xavi Batriu repartia els títols nacionals de Trail de la Federació Catalana d’Atletisme.

La 23a edició de la Berga - Rasos - Berga ha proclamat aquest cap de setmana els campions de Catalunya de Trail de la Federació Catalana d’Atletisme, amb 26 quilòmetres i 1.345 metres en el Memorial Xavi Batriu.

Els títols són per a Eduard Hernández i Núria Gil. El gironí de l’Esportiu Penedès va ser el més ràpid amb un temps de 2h22:50. Miquel Corbera (CA Montornès) era segon i el garrotxí Aleix Domènech (CN Olot) tercer amb 2h25:04 després de cedir en el seu frec a frec amb Hernández.

L’Esportiu Penedès té les tres primeres dones perquè darrere de Gil –2h47:44– Marta Molist amb 2h49:46 i Mireia Pons amb 3h01:15 eren segona i tercera. La reusenca tanca el cercle perquè va guanyar el títol català de la FEEC, el de raquetes, revalida el campionat de Catalunya de la Federació Catalana d’Atletise i acabava de ser proclamada campiona estatal de la RFEA.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)