Handbol

Pascual confirma l’adéu, però diu que ara han d’estar centrats en la Champions

El tècnic del Barça diu que es farà una roda de premsa amb el president a final de temporada en la prèvia del partit de quarts contra el Meshkov Brest

Xavi Pascual ha confirmat el seu adéu a la banqueta del Barça al final d’aquesta temporada en la roda de premsa prèvia al partit de quarts de final de la lliga de Campions contra el Meshkov Brest. El tècnic blaugrana ha manifestat: “Ahir va sortit la noticia. És veritat que hem arribat a un acord perquè no continuï la propera temporada en el club. Ja havia parlat amb el president, ahir vaig parlar amb ell, i van acordar que el millor és fer una roda de premsa al final de la temporada.” Xavi Pascual ha comentat que aquest tema és important perquè és el futur, però: “Ara requereix que estem centrats en una eliminatòria dels quarts de final. Esperarem a final de temporada per explicar-ho tot conjuntament amb el president. Cap problema.”

Respecte l’anada dels quarts de la Champions a la pista del conjunt bielorús Xavi Pascual ha explicat: “Anem a Brest amb la intenció de jugar el millor possible i guanyar. Després ja veurem que passa perquè estem davant un bon equip.” Ha dit que el seu rival es mereix estar en els quarts i que: “És capaç de guanyar-nos i eliminar-nos. Hem de ser conscients que nosaltres hem de donar el cent per cent.”

Per aquest partit l’entrenador blaugrana te les baixes de Raúl Entrerríos, Blaz Janc i Aitor Ariño i recupera a Cédric Sorhaindo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)