Tennis taula

L’Asisa Borges Vall jugarà els quarts de final de l’Europe Cup

Ha derrotat per 1-3 el Libertas Marinkolor croat en el seu grup

L’Asisa Borges Vall s’ha classificat pels quart de final de l’Europe cup al finalitzar segon del seu grup en la fase final que s’està disputant a la localitat croata de Varazdin. L’equip format per tres jugadors catalans, Marc Duran, Joan Masip i Albert Vilardell, ha guanyat en la segona jornada el STK Libertas Marinkolor per 1-3 i s’ha classificat brillanment pels quarts. Marc Duran ha estat a un gran nivell i ha guanyat els dos partits que ha disputat, obrint i tancant el marcador. En el primer partit ha superat Miho Simovic (1-3), i després Joan Masip ha derrotat per 0-3 Filip Cipin. Albert Vilardell ha perdut contra Tomislav Japec (3-0). Finalment Marc Duran ha superat per 1-3 Filip Cipin i ha certificat la victòria i la classificació pels quarts.

Aquesta tarda (16 h) l’Asisa Borges Vall s’enfrontarà amb el conjunt francès de l’AS Pontoise Cergy per una plaça per la semifinal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)