És al sac, però no ben lligada

Handbol. El cinquè triomf en sis partits encara no assegura la permanència al Sarrià

Amenabar 27 Sarrià 28

AMENABAR ZARAUTZ Z.K.E.:Ostoloza, Josu Atorrasagasti (1), Balenciaga, Garmendia (2), Iraeta (4), Olaizola (4), Beristain (2), Ander Atorrasagasti (2), Amilibia (2), Vallejo (3), Goenaga (4), Pérez (2), Jiménez (3) i Aranguren.UNIÓ ESPORTIVA SARRIÀ:Pórtulas (2), Segarra (4), Toro, Martí Arnau (1), Pere Arnau (8), Ballester (1), Font, Mariscal (2), Moreno, Lozano (3), Serrano, Gutiérrez, Torres (1), Teixidor (6) i Vicente.PARCIALS:1-1, 3-4, 8-7, 10-9, 13-11, 15-14; 16-17, 18-20, 21-21, 24-24, 26-26 i 27-28.ÀRBITRES:Hoz Fernández i Riloba Pereda. Dos minuts a Josu Atorrasagasti, Iraeta, Olaizola, Beristain, Ander Atorrasagasti i Pérez i a Pere Arnau.

Pas de gegant del Sarrià per mantenir-se una temporada més a plata. Però no definitiu, per la victòria del Teucro a la pista del Màlaga – rival dissabte del conjunt sarrianenc–, que endarrereix la salvació matemàtica de l’equip de Salva Puig. Les cinc victòries en els sis últims partits fan que l’equip no deixi de dependre de si mateix i, dissabte que ve a les 19 h en horari unificat, pot lligar la permanència a casa.

El triomf a la pista de l’Amenabar és d’allò més treballat, després d’un inici en què el conjunt basc agafava avantatge (12-9). Un 0-3 tancat per Mariscal permetia empatar a 13 i, tot i anar al descans per sota, els gols de Segarra i Teixidor establien la màxima (17-19 i 18-20). El 3-0 local el responia Pere Arnau de penal amb el seu setè i vuitè gol (empats a 21 i a 22) i tres gols seguits de Teixidor permetien al Sarrià afrontar el tram decisiu al davant (24-26). L’empat a 26 es mantindria tres minuts, fins que Mariscal i Segarra de contraatac encarrilaven el triomf (26-28).