Ciclisme

Peter Sagan (Bora) guanya la desena etapa del Giro

Marc Soler puja al desè lloc en la general que segueix liderant Egan Bernal, seguit de Remco Evenepoel

Peter Sagan és el triomfador de la desena etapa del Giro d’Itàlia, de 139 quilòmetres, resolta en un esprint en què l’eslovac superava Fernando Gaviria (UAE) i Davide Cimolai (Israel) era tercer. Els Bora s’han encarregat d’endurir el ritme per eliminar rivals del seu cap de files en una arribada massiva, en el pas pel port de quarta categoria que es coronava el quilòmetre 100. És la 117a victòria de Sagan, la segona en el Giro i la primera en aquesta 104a edició.

El millor

Remco Evenepoel (Deceuninck) a menys de 18 quilòmetres i en l’esprint especial ha superat quatre homes de l’Ineos, que amb Filippo Ganna i Egan Bernal a roda buscava uns segons de bonificació que el belga acabava guanyant (3), per sobre del colombià (1). L’encaixada de mans després de l’estratosfèric esforç entre els dos primers a la general i candidats al triomf, amb el mallot blanc i rosa respectivament, el millor del duel i de l’etapa.

La cursa afronta aquest dimarts el seu primer dia de descans, sense canvis en la general més enllà dels segons que esgarrapava Evenepoel a Bernal, dos, i l’ascens de Marc Soler (Movistar) al desè lloc en la general. La cursa es reprèn dimecres amb un nou tram de sorra que promet emocions fortes com les d’aquest diumenge, en què Bernal es posava líder.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)