El CN Sabadell recupera el tron de la lliga

L’equip vallesà ha superat el CN Mataró a domicili (7-9) en el tercer i últim partit de la sèrie

L’Astralpool CN Sabadell ha guanyat el tercer assalt de la final (7-9) i ha recuperat el tron de la lliga, el divuitè en les últimes 22 edicions, a la piscina Joan Serra de la capital maresmenca. L’ascendència de Maica García, autora de tres gols des de la boia, i el millor percentatge en les jugades de superioritat han donat el triomf al conjunt vallesà, que sempre ha portat la iniciativa i ha sabut controlar la reacció final de les locals.

El primer quart ha estat marcat per les defenses. Tant Maria Elena Sánchez com Laura Ester han tingut bones intervencions sota els pals i cap dels dos equips ha pogut veure porteria. Han hagut de passar més de 11 minuts perquè s’inaugurés el marcador. Una gran acció individual des de la boia de Maica García ha trencat el gel. La resposta del CN Mataró ha estat immediata, amb un xut des de l’exterior d’Alba Bonamusa. El CN Sabadell s’ha activat amb dues transicions ràpides rubricades per Nona Pérez i Judith Forca i ha pogut arribar al descans amb dos gols de renda (1-3).

L’esbroncada de Dani Ballart a la mitja part a les seves jugadores ha estat de consideració. Anni Espar ha captat el missatge perquè només reprendre’s el joc ha retallat diferències amb un llançament parabòlic. En tot cas, el CN Sabadell continuava marcant el ritme i amb l’intercanvi de gols ha pogut mantenir la seva renda abans d’abordar el quart definitiu (5-7). Maica, Mati Ortíz i Forca han marcat per les vallesanes, i altre cop Anni Espar, de penal, Cambray i Bach ho han fet per les mataronines. Ja en l’últim quart,Maica i Keuning en un contraatac semblava que sentenciaven la final, però el CN Mataró no s’ha donat per vençut i en una última reacció, amb gols de Gual i Sevenich han ajustat el resultat fins al definitiu 7-9.

Demà finals de la copa Catalunya

Sense temps per descansar, el CN Sabadell torna a tenir partit demà perquè a Can Llong s’organitzen les finals de la copa Catalunya. El conjunt de David Palma, ja sense les neerlandeses Van der Sloot i Keuning que al matí posen rumb al seu país, es jugarà el títol contra el CN Terrassa (19 h). Tot seguit, es disputarà la final masculina entre el Zodiac CN Atlètic Barceloneta i el CN Sabadell (20.45 h).