Ciclisme

El Massi-Tactic, preparat per a la Volta a Burgos

La cursa castellana té quatre etapes, de dijous a diumenge amb final a Lagunas de Neila

El Massi-Tactic UCI Women’s Team disputa des d’aquest dijous i fins diumenge la Volta a Burgos, després de córrer en la Volta a Navarra i el Gran Premi Ciutat d’Eibar. Vita Heine, Spela Kern i Olivia Baril van ser les millors del conjunt del Baix Ter i, amb Maaike Coljé, Mireia Benito i Martina Moreno, competiran en la cita del World Tour.

La Navarra Women’s Elite Classics tenia dues etapes, de 128 i 125 quilòmetres. En la primera, marcada pel mal temps, Baril i Heine van acabar ser dues de les 35 participants que van acabar la prova, que comptava amb 160 participants a la sortida. En la clàssica d’Eibar Heine era 24a i Patri Ortega i Martina Moreno entraven entre les cinquanta primeres. La neerlandesa Annemiek van Vleuten (Movistar) va guanyar la primera cursa a Navarra i el GP d’Eibar i la cubana Arlenis Sierra (AR Monex Womens Team) la segona cita navarresa.

La Volta a Burgos té quatre etapes: Villadiego - Sargentes de La Lora (100 km), Pedrosa de Valdeporres - Villarcayo (97), Medina de Pomar - Ojo Guareña (115) i Quintanar de la Sierra - Lagunas de Neila (121).

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)