Futbol sala

El Barça i El Pozo signen les taules en un duel sense gols

Els porters, Dídac i Juanjo, han estat els protagonistes

El Barça i El Pozo han empatat a zero en el partit pendent de la 29a jornada de lliga, un resultat que deixa al conjunt murcià com a nou lider (65 punts), mentre que els blaugrana continuen cinquens (60), a un punt del quart lloc del Jimbee Cartagena.

La primera meitat ha estat inicialment molt anivellada, amb xuts llunyans i sense grans oportunitats per cap del dos equips. Aquesta tònica ha variat en els últims minuts abans del descans. El conjunt blaugrana ha incrementat la intensitat i aleshores sí ha tingut el primer gol ben a prop. En un servei de córner, Joselito ha assistit a Ferrao, que a boca de canó no ha pogut connectar bé amb la pilota (16’). Poc després (19’) Esquerdinha ha fet volar espectacularment l’exblaugrana Juanjo en una forta canonada del pivot brasiler.

La segona meitat s’ha convertit en un duel de porters, amb grans intervencions a totes dues àrees, tant de Dídac Plana com de Juanjo Angosto. Si l’arenyenc es mostrava infranquejable en els accions d’un contra un, el murcià tornava a volar en resposta a les canonades dels jugadors blaugrana. En el tram final, cap dels dos tècnics ha volgut prendre riscos i en cap cas han apostat pel porter jugador. El Pozo en tenia prou amb l’empat per accedir al lideratge, mentre que el Barça s’ho haurà de jugar en les dues últimes jornades si vol acabar entre els quatre primers per ser cap de sèrie en el play-off al títol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)