Rugbi

Doblet occità a Europa

El Tolosa i el Montpeller aixequen els títols de la Champions i la Challenge Cup a Twickenham contra la Rochelle i el Leicester

El Tolosa i el Montpeller han fet història pel rugbi occità en alçar en dos dies els dos grans títols europeus, la Champions i la Challenge Cup. Les finals de les dues competicions es van jugar a Londres ahir i divendres. En la gran final de la copa d’Europa els de Tolosa van conquerir el seu cinquè títol confirmant-se com el club amb un millor europeus continental. El seu rival, l’equip de la Rochelle, va acabar cedint 17-22 en una nova exhibició del mig d’obertura més en forma del continent, Romain Ntamack, que no només va dirigir amb intel·ligència tot el joc de l’equip sinó que va clavar 5 cops de càstig i una transformació (17 punts). L’única marca la va fer l’internacional argentí Mallía.

En la final de la Challenge Cup, amb triomf del Montpeller contra el Leicester (17-18), hi va haver protagonisme català. Els jugadors de Perpinyà Guirado i Forletta van sortir de titulars en la davantera de l’equip campió. És el segon títol europeu de l’equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)