Futbol sala

Un golàs de Pito desarma el Barça al Palau (2-5)

Torna a sucumbir contra l’Inter i estarà obligat a guanyar diumenge a fora per no quedar eliminat de la lliga

El Barça ha cedit contra l’Inter (2-4) en el primer partit del play-off de la lliga de futbol sala i estarà obligat a guanyar diumenge a la pista de l’equip madrileny per forçar un tercer partit al Palau. El retorn del púbic no ha servit als blaugrana per batre la seva bèstia negra aquesta temporada en totes les competicions. Un gol ce Cecilio en l’arrancada ha obligat als blaugrana a anar a remolc però l’equip ha reaccionat de la mà d’Adolfo.

La primera part s’ha jugat a un ritme diabòlic. L’empat d’Adolfo (6’) no ha frenat l’ímpetu del Barça, que ha posat setge a la porteria rival. L’exblaugrana Martel s’ha tret del barret una acció individual memorable per fer l’1-2. El Barça, amb tot, ha mantingut el seu altíssim ritme de joc i ocasions i Adolfo ha tornat a empatar (14’). Dídac i Herrero, sota els pals, han salvat els seus equips unes quantes vegades abans del descans. En la segona part els equips han pres més precaucions a l’espera d’alguna jugada màgica de les seves figures, acció que ha arribat a 2:26 del final quan Pito, en una gran mitja volta, l’ha clavada en l’escaire de Dídac. El Barça, amb el porter jugador per força, no ha trobat el camí del gol i els visitants han sentenciat a la contra.