El Barceloneta cau contra el Pro Recco en les semifinals de la Champions (12-10)

L’equip ha fet una bona primera part (6-7) però el potencial dels italians s’ha acabat imposant a Belgrad

L’Atlètic Barceloneta ha caigut en les semifinals de la Champions contra el Pro Recco italià, equip que no ha aconseguit guanyar mai. El partit s’ha trencat en el tercer quart amb un 4-1 de parcial dels italians després que els catalans hagin fet una bona primera part amb Perrone exercint de líder en atac. L’equip ha trobat a faltar els llançaments de Munarriz, ha estat erràtic en les superioritats (4 de 10) i en defensa ha patit sobretot amb els llançaments de Mandic (4 de 8). La defensa dels italians, sobretot en el tercer quart, ha estat demolidora.

El partit ha començat de forma trepidant. El Barceloneta no s’ha deixat intimidar pels xuts inicials de Mandic i Younger i liderat per Perrone i Fran Fernández, que s’ha destapat en atac, ha clavat un 0-3 de parcial que l’ha situat amb el domini de la situació (2-4)al final del quart. En el segon període la defensa, sobretot quan s’ha situat en zona, ha tingut problemes per aturar els atacants italians, que han respòs al 0-3 del Barceloneta amb un 3-0 (5-4) rematat per un penal clavat a l’escaire per Mandic. L’equip s’ha tornat a refer i, sense nervis, ha jugat els seus millors minuts i amb un altre 0-3 ha posat els italians contra les cordes (5-7). En la segona part ha arribat la davallada. Els de Gabi Hernández no només han trobat el gol exterior, sinó que han pogut jugar amb els seus boies i també han nedat a la contra. El 12-9 de Figlioli a 3:42 ha estat definitiu. El rival del Pro Recco en la final sortirà del Brescia-Ferencvarós d’aquest vespre.