Doble càstig per al Barceloneta

Waterpolo. L’equip català s’hipoteca ràpidament amb un 0-7, juga molt per sota del seu nivell habitual i acaba quart la final a vuit de la Champions en el comiat del tècnic Chus Martín

Barceloneta 7 Brescia 13

CN ATLÈTIC BARCELONETA:López Pinedo, Famera (2), Granados (3, 2p), Munárriz (1, 1p), Cellers, Larumbe (1), Aleksic, Fernández, De Toro, Perrone, Mallarach, Busts i Coïmbra.BRESCIA:Del Lungo, Dolce, Presciutti (1), Jokovic (3), Nikolaidis, Renzuto (1), Cannella (2), Alesiani (1), Vlachopoulos (4. 1p), Balzarini (1). Gitto i Rossi.PARCIALS:1-3, 2-6, 2-2 i 2-2.

El CN Atlètic Barceloneta va perdre molt clarament contra el Brescia per 7-13 (1-3, 2-6, 2-2 i 2-2) i acaba la final a vuit de la Champions de Belgrad desencisat i en el quart lloc. Tot i que els catalans van marcat primer amb un gol de Martín Famera, la reacció dels italians va ser virulenta, amb un parcial de 0-7 que va deixar el partit prou hipotecat. Dos gols de penal de Granados van tallar la inoperància atacant (3-9 al descans). Una de les grans hipoteques del conjunt català va ser la poquíssima eficàcia en les accions de superioritat. El Brescia va fer una defensa molt intensa i va bloquejar molts llançaments. El conjunt de Chus Martín havia derrotat els transalpins en els dos partits de la fase de grups, però va ser netament inferior en el comiat amarg del tècnic, que ha bastit una trajectòria brillant en el club mariner. En la final, el Pro Recco italià, botxí del Barceloneta en la semifinal, va vèncer el Telekom Budapest(9-6).