Futbol sala

El Barça tomba l’Inter als penals i força el tercer partit

Aicardo, autor d’un gol de pista a pista en la pròrroga i del penal definitiu, ha estat l’heroi del partit (3-3)

El Barça ha sobreviscut al segon partit del play-off de quarts de la lliga a Torrejón i ha forçat el desempat al Palau en aconseguir la victòria en la tanda de penals després que el partit i la pròrroga acabés en empat (3-3). Els blaugrana han hagut de patir de valent, sobretot en la segona part, pel joc ofensiu dels locals però el seu esforç ha tingut premi. Aicardo ha estat l’heroi del partit. Ha fet el 2-3 en la pròrroga amb un gol de pista a pista i ha anotat el penal decisiu en una tanda on s’han fallat cinc penals.

El Barça ha sortit més convençut que mai del que havia de fet. L’equip ha pressionat ben amunt, ha mogut bé la pilota i ha posat setge des del segon zero a la porteria d’Herrero, que ha anat salvant el seu equip fins que Coelho ha completat amb un gran xut creuat una bona transició blaugrana. L’Inter, més conservador, només ha inquietat en els darrers minuts però Dídac ha protagonitzat algunes aturades esplèndides i no s’ha deixat intimidar pel talent de Pito, que s’ha posat l’equip a l’esquena.

Els madrilenys han sortit en tromba a la segona part i fruit del seu domini i les seves ocasions ha arribat l’empat de Boyis (24’), a passada magistral de Martel. El Barça s’ha refet i Marcenio ha tornat avançar els seus recuperant una pilota i clavant l’1-2 (29’). Un altre cop l’Inter ha passat a l’atac. Martel ha enviat un xut al pal i després d’un intercanvi de cops Pito ha xutat al segon pal i Drasler ha arribat per fer l’empat (33’).

Els blaugrana (5 faltes) han resistit per portar el partit a la pròrroga, on el golàs Aicardo de porta a porta ha precedit la canonada a gol de Pito. El Barça ha acabat amb el porter jugador però no ha trobat espais per fer el gol de la victòria. Els penals han decidit.