Futbol sala

El Barça tomba l’Inter en un altre partit èpic

L’equip s’ha hagut de sobreposar a dues expulsions en una segona part en què els jugadors han fet una exhibició de coratge

FC Barcelona 5 Inter 2

BARÇA:Dídac, Marcenio, Daniel, Aicardo, Ferrão –cinc inicial–, Esquerdinha, Adolfo, Coelho, Ximbinya, Mattheus, Joselito i Povill.INTER MOVISTAR:Herrero, Raya, Pola, Martel, Saldise –cinc inicial–, Ceciclio, Borja, Boyis i Fred Dasler.GOLS:0-1 (1’) Pola. 1-1 (14’) Coelho. 2-1 (18’) Aicardo. 2-2 (26’) Saldise. 3-2 (30’) Mattheus. 4-2 (36’) Mattheus. 5-2 (37’) Marcenio.ÀRBITRES:Rodrigo Miguel i Sánchez-Molina. Han expulsat Adolfo, Daniel, Martel i Andreu Plaza. .PÚBLIC:Uns 1.300 seguidors al Palau.

El Barça jugarà les semifinals de la lliga contra el Palma després d’una nova victòria èpica contra l’Inter Movistar al Palau en un partit en què l’equip s’ha hagut de sobreposar a nombroses dificultats, sobretot en la segona part, on han estat expulsats Adolfo, Daniel i Andreu Plaza. Dyego, a més, tampoc ha pogut jugar. Dídac ha fet un partit brutal sota els pals i ha iniciat el joc ofensiu amb encert. En atac Mattheus ha estat determinant en els moments clau.

El partit ha començat de la pitjor manera possible. Daniel ha perdut una pilota i Pola ha clavat el 0-1 amb nou segons de joc. Ha tocat remar a contracorrent i l’equip ho ha passat malament. Plaza ha demanat un temps mort al minut 2 per posar ordre. A poc a poc els blaugrana han anat canviant el signe del partit i arribant amb perill davant d’Herrero, que ha hagut d’intervenir un parell de vegades. Dídac encara ha tingut més feina. No només ha salvat un parell de gols cantats sinó que ha començat molts atacs del seu equip. En una de les seves incursions ha passat la pilota a Esquerdinha que ha xutat al l segon pal i Coelho l’ha rematat a gol. Un minut després l’equip ha fet la sisena falta i Martel ha tingut un doble penal per avançar els seus, però el porter maresmenc ha encertat la direcció del xut. Això ha tornat a donar ànims al Barça. Ferrão ha salvat una pilota que semblava impossible i l’ha enviat a Aicardo, avui capità, que en una doble rematada ha fet el segon.

La segona part ha estat una bogeria. Ha començat amb un gol anul·lat per mans a Coelho. L’Inter ha atacat més i ha trobat un penal per mans d’Adolfo, que ha anat al carrer. Dídac ha aturat el penal però el rebot ha afavorit a Saldise, que ha empatat. Just després els àrbitres han enviat Daniel també al carrer per una entrada per darrera i Andreu Plaza, desencadenat, l’ha seguit cap als vestidors. L’equip, amb Povill a la pista, ha resistit els dos minuts amb el 2-2 davant la impotència de l’Inter.

Quan el Barça ha recuperat la igualtat numèrica Mattheus ha trobat el camí del gol driblant Herrero. Tot feia baixada. Martel ha estat expulsat amb una doble groga a cinc minuts del final i el Barça no ha perdonat amb un jugador menys gràcies a una rematada, un altre cop, de Mattheus. Els madrilenys, a la desesperada, han posat el porter jugador, però immediatament Marcenio ha sentenciat a la contra.