Tennis

Pavliutxenkova jugarà la seva primera final d’un Grand Slam

La russa ha derrotat en la semifinal de Roland Garros a Zidansek per 7-5 i 6-3

Anastasia Pavliutxenkova s’ha classificat per la final de Roland Garros i disputarà la seva primera final d’un Grand Slam. La russa, 31a favorita, ha derrotat en la primera semifinal per 7-5 i 6-3 a l’eslovena Tamara Zidansek (85 del rànquing mundial). Anastasia Pavliutxenkova, de 29 anys, ha tingut problemes en el primer set ja que ha cedit el seu servei en el primer joc i després de remuntar un 0-2, fins el 5-3 ha vist com Tamara Zidansek, de 23 anys, ha anivellat el partit. Finalment la russa ha guanyat el primer set per 7-5, i en el segon s’ha avançat amb un 2-0. Tamara Zidansek, que en els quarts va eliminar a Paula Badosa, ha intentat resistir en el segon set, però sempre ha anat per darrera i ha acabat cedint per 6-3 en poc més d’una hora i mitja.

La rival de Anastasia Pavliutxenkova en la final sortirà de la segona semifinal que jugaran la txeca Barbora Krejcíková i la grega Maria Sakkari, dissetena favorita.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)