Tennis

Krejcíková guanya la marató contra Sakkari i jugarà la final de Roland Garros

La txeca ha derrotat la grega per 7-5, 4-6 i 9-7 en tres hores i divuit minuts

Barbora Krejcíková s’ha classificat per primera vehgda per la final d’un Gran Slam i dissabte jugarà la gran final de Roland Garros. La txeca ha guanyat una maratoniana semifinal de tres hores i divuit contra la grega Maria Sakkari (17) per 7-5, 4-6 i 9-7, i lluitarà pel títol contra la russa Anastasia Pavliutxenkova que s’ha imposat en la primera smeifinal.

Barbora Krejcíková (33a del món) ha superat totes les adversitats, com una bola de partit que ha tingut Maria Sakkari en el novè joc quan el marcador era de 3-5, després ha celebrat el triomf en una bola que s’havia cantat dolenta a la grega, però l’àrbitre ha baixat a la pista i l’ha donat com a bona,. Finalment en la cinquena bola de partit ha aconseguit la victòria.

En el primer set la grega s’ha avançat amb un 1-3 però després ha cedit dues vegades el seu servei i la txeca ha remuntat fins el 5-3. Maria Sakkari s’ha mostrat força irregular i malgrat que ha anivellat el partit, ha acabar cedint el primer set (7-5) en 58 minuts. En la segona màniga la jugadora grega ha començat molt forta i s’ha situat amb un 4-0 després de trencar dues vegades el servei de la seva rival. La grega s’ha mostrat més sòlida i s’ha imposat per 4-6. En el tercer set Maria Sakkari ha dominat fins que ha tingut bola de partit i la desaprofitat, i a partir d’aquí Barbora Krejcíková ha tingut més paciència i s’ha emportat la victòria i la classificació per la final.