Handbol

Espar diu que se sent en deute amb el Sarrià

Handbol. El nou entrenador ho explica en la seva presentació i afirma que vol que els jugadors i l’equip vagin millorant dia a dia

La UE Sarrià va presentar el seu entrenador de la temporada que ve en què l’equip continuarà a la Divisió d’Honor Plata, Josep Espar. El tècnic va fer una roda de premsa amb el president, Joan Llunell, i va explicar la seva tornada i els objectius de l’equip. “Em sento una peça més de la historia d’aquest club”, va començar dient Josep Espar, que va recordar que fa deu anys que és a Sarrià i també la seva marxa a meitat de temporada l’any 2016, quan era l’entrenador de l’equip. “Em sentia en deute amb el club”, va explicar, i va comentar que aquest any ha tornat per motius personals a Sarrià de Ter i ha tingut l’oportunitat de tornar al primer equip del club.

El nou entrenador va confirmar les baixes dels jugadors Roc Segarra, Aleix Martínez i Arnau Rovira, i en parlar de possibles fixatges va afirmar: “El millor fitxatge serà que els nostres jugadors millorin un 300 %.” Josep Espar va parlar que la seva intenció és que l’equip de principi de temporada sigui diferent del del final; vol fer que els jugadors i l’equip es transformin al llarg de l’any, i jugar millor a final de temporada que al principi. També va afirmar: “Vull que es jugui de manera intel·ligent.”

Respecte a l’objectiu del curs, Josep Espar va dir que és la permanència, però va ser sincer en afirmar: “Amb els jugadors que tenim a hores d’ara ho veig complicat.” Una cosa que tenia molt clara és que “l’objectiu dels jugadors és que en acabar els partits sentin que s’ha fet una bona feina i s’ha donat el millor que tenim”.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)