Ciclisme

De la Cruz es queda sense premi a Suïssa després d’una llarga escapada

L’han atrapat a 6 km del final i al final el triomf se l’ha quedat Kron després de la desqualificació de Costa

Andreas Kron (Lotto-Soudal) s’ha imposat en la sisena etapa de la volta a Suïssa (Fiesch-Sedrun) en una arribada polèmica en què Rui Costa (UAE), que ha creuat primera l’arribada, ha estat desqualificat per tancar el danès. Ha estat una jornada amb protagonisme català. David de la Cruz (UAE) i Marc Soler (Movistar) s’han col·locat en l’escapada del dia, de més de 30 corredors, que són els que s’han jugat el triomf. Richard Carapaz (Ineos) manté el lideratge abans de la decisiva contrarellotge de demà. El triomf de Costa no ha estat exempt de polèmica ja que en l’esprint final entre els tres millors ha tancat el danès Kron (Lotto-Soudal), que ha protestat de forma visible.

De la Cruz ha somiat durant molts quilòmetres amb la victòria després d’atacar en el llarguíssim coll de Lukmanierepass a més de 40 km de l’etapa. Ha creuat la pancarta amb 1:20 sobre la resta d’escapats i en el descens ha pogut conservar bona part de la diferència però els 10 km finals eren tota una trampa, un coll de 3a seguit d’una interminable pujada cap a la meta en què els més forts han pogut caçar el vallesà a 6 km i s’han acabat jugant la victòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)