Ciclisme

Richard Carapaz controla l’última etapa i s’emporta la volta a Suïssa

David de la Cruz queda segon en la classificació de la muntanya amb els mateixos punts que el primer

L’equatorà Richard Carapaz (Ineos) no ha tingut problemes per mantenir la primera posició de la general de la volta a suïssa en la darrera etapa. Només ha hagut de fer front a un parell d’atacs del colombià Rigoberto Urán (Education) en la pujada a l’últim port del dia de categoria especial, però els quinze quilòmetres finals de baixada han estat tranquils per ell. La victòria ha sigut pel suïs Gino Mäder (Bahrain) que ha superat al seu company d’escapada el canadenc Michael Woods (Israel) en l’esprint.

Ricahard Carapaz ha acabat amb els 17 segons d’avantatge que tenia sobre Rigoberto Urán. Si que hi ha hagut canvi en la tercera posició del podi, ja que el danès Jacok Fuglsang (Astana) ha superat per dotze segons a l’alemany Maximilian Schachmann (Bora) que ha baixat de la tercera a la quarta plaça per només quatre segons. Els catalans David de la Cruz (Emirates) i Marc Soler (Movistar) han estat a l’escapada del dia. David de la Cruz ha lluitat per guanyar el mallot de la muntanya i al final ha acabat segon amb els mateixos punts (29) que el primer, Michael Woods.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)